Copii băgați în spital de propriul tata

Trei copii minori au ajuns la Urgenţe din cauza sprayului lacrimogen pulverizat de propriul tată.

Incidentul a avut loc în localitatea Gorbăneşti, în timp ce o tânără de 28 de ani, împreună cu soţul de 30 de ani şi cei trei copii minori se aflau în maşina proprie şi se îndreptau spre casă. La un moment dat, şoferiţa a claxonat un grup de trei tineri, care se aflau în mijlocul drumului. Cei trei, însă, cu vârste între 21 şi 24 de ani, s-au simţit lezaţi de gestul femeii aşa că au aruncat cu o piatră în parbrizul maşinii, spărgându-l.

Ulterior, între soţul femeii, aflat în maşină, şi cei trei, a pornit un potop de injurii şi ameninţări, iar unul dintre tineri a început să ameninţe cu o bâtă. În acel moment, bărbatul aflat în maşină a încercat să folosească un spray lacrimogen, pulverizând prin parbrizul spart chiar de adversari. O mare parte din spray a pătruns, însă, chiar în habitaclul maşinii, afectându-i pe cei din interior. Cel mai mult au avut de suferit copii şi, speriată, mama a sunat la 112, cerând ajutorul cadrelor medicale pentru micuţi, dar şi al poliţiei, pentru a-i potoli pe agresori.

O ambulanţă ajuns la faţa locului şi i-a preluat pe micuţii care au fost transportaţi la spital, în timp ce agresorii au fost potoliţi de poliţişti. „Niciunul dintre cei implicaţi nu a formulat plângere. Ne-am sesizat din oficiu pentru distrugere şi lovire sau alte violenţe”, a precizat Delia Nenişcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Botoşani.

Cei trei scandalagii au fost sancţionaţi cu câte 200 de lei fiecare.

Deja ai votat!