Descinderi la plasatorii de țigări de contrabandă. Locuințe percheziționate

Mai multe pachete cu țigări de contrabandă au fost confiscate ieri și astăzi, în urma unor descinderi organizate de polițiștii botoșăneni. Astfel, luni, pe 31 mai a.c., polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au pus în executare un mandat de percheziție domiciliară la locuința unei persoane de 54 de ani, bănuită de comiterea infracțiunii de contrabandă, de pe raza comunei Corni.

În urma descinderilor, anchetatorii au confiscat peste 1.500 de pachete de țigarete de proveniență Republica Moldova și Duty Free, pentru care persoana percheziționată nu deținea documente legale și despre care cunoștea ca provine din activități de contrabandă.

Cercetări continuate de poliţişti 

În cauza se continua cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de colectare, deținere producere, transport, preluare, depozitare, predare, desfacere și vânzare a bunurilor sau a mărfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal cunoscând ca acestea provin din contrabanda sau sunt destinate săvârșirii acesteia.

Descinderi organizate şi la Dângeni

În această dimineață, pe 1 iunie a.c., polițiștii Secției de Poliție nr. 9 Vlăsinești au pus în executare doua mandate de percheziție domiciliară la locații de pe raza comunei Dângeni, la persoane bănuite de comiterea infracțiunii de contrabandă. În urma activităților desfășurate, la locațiile vizate a fost identificată și ridicată cantitatea de peste 300 de pachete de țigarete de proveniență Republica Moldova.

Cercetările continuă.

 

 

Deja ai votat!