DGASPC Botoşani a pregătit surprize pentru sute de copii

Astăzi, de Ziua Internaţională a Copilului, echipa Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului şi-a propus să arate că interesul pentru copil trebuie să fie prioritar şi că, toţi copiii au nevoie de sprijin şi atenţie zi de zi. Pentru cei aproximativ 300 de copii din  sistemul rezidențial de protecție vor fi organizate diverse evenimente, petreceri în aer liber, activități și jocuri, excursii, karaoke, vizionare de film. Sărbătoarea pentru copiii din sistemul rezidenţial este posibilă cu sprijinul mai multor persoane, sponsori și ONG-uri sensibile la nevoile copiilor.

Astfel, în municipiul Botoșani copiii din centrele de plasament, apartamentele sociale și casele de tip familial vor participa la concursul de tenis organizat de DGASPC Botoșani, pe 2 iunie, la Sala Polivalentă  „Elisabeta Lipă” , vor merge la piscina din cadrul Parcului de Agrement Turistic şi Sportiv Cornișa, programul incluzând şi o excursie la mănăstirile din județ.

Toți copiii din celelalte unități rezidențiale vor fi implicați în jocuri, concursuri, competiții sportive, spectacole de muzică și dans, modelaje din baloane urmate de premii surpriză, desene pe asfalt, petreceri”, a anunţat conducerea DGASPC.

Ziua de 1 IUNIE va fi marcată și cu un meniu special care va conține și dulciuri, fructe și înghețată, de care se vor bucura toți copiii aflați în sistemul rezidențial de protecție.

Deja ai votat!