Spectacole cadou pentru copii la Teatrul „Vasilache” (video)

Actorii Teatrului pentru Copii și Tineret „Vasilache” le-au oferit astăzi, 1 iunie, micilor sărbătoriţi un spectacol dedicat copiilor. Astfel, începând cu ora 11.00, pe scena teatrului a fost prezentat spectacolul „Ursul păcălit de Vulpe”, intrarea fiind gratuită. Printre spectatori s-a numărat şi primarul Cosmin Andrei.

Regia artistică, dramatizarea scenică și adaptarea aparține lui Valentin Dobrescu, muzica, Mihaela-Doina Macovei-Moraru, iar scenografia aparține lui Mihai Pastramagiu. Din distribuție fac parte actorii Anamaria Chelaru, Mihaela Ștempel, Marius Rusu, Alin Gheorghiu, Renata Voloșcu și Pavel Petrași.

În sală au fost în jur de 100 de persoane, respectându-se astfel măsurile impuse de pandemie. Înainte de intrarea în sală, celor prezenți li s-a măsurat temperatura și au purtat măști pe întreaga durată durată a spectacolului.

Copiii sunt așteptați și de la ora 18:00 la Teatrul pentru Copii și Tineret „Vasilache” pentru a viziona  „Răţuşca cea urâtă”. Intrarea copiilor este gratuită, în limita locurilor disponibile în sala de spectacol în condiţiile pandemice actuale. Biletele pentru adulți costă 12 lei și sunt puse în vânzare în ziua şi la locul desfăşurării spectacolului.

Spectacolele reprezintă un cadou al Primăriei municipiului Botoșani, Consiliului Local Botoșani și al Teatrului pentru Copii și Tineret „Vasilache” fiind adresate micilor spectatori.

Deja ai votat!