Ancheta DNA la Serviciul Rutier vizează fapte de corupție comise în 2020

Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție au venit cu primele precizări privind acțiunea organizată astăzi. Astfel, potrivit unui comunicat de presă, Serviciul Teritorial DNA Suceava efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârşirea unor infracţiuni de corupție și asimilate celor de corupție, în perioada iunie – noiembrie 2020.

„În cursul zilei de 2 iunie 2021, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în 20 locații situate pe raza județului Botoșani, dintre care una este sediul unei instituții publice, restul reprezentând domiciliile unor persoane fizice”, se arată în comunicatul DNA

În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Direcției Generale Anticorupție și Brigada Specială de Intervenție a Jandarmeriei.

„Raportat la actele procedurale efectuate în prezenta cauză, precizăm că, atunci când împrejurările vor permite, vom fi în măsură să oferim detalii suplimentare”, se mai arată în comunicatul DNA.

 

Deja ai votat!