Aproape 800 de locuri de muncă disponibile în județ

Cele mai multe locuri de muncă disponibile în această săptămână sunt în domeniul construcţiilor

Botoşănenii care se află în căutarea unui loc de muncă au în această săptămână la dispoziţie aproape 800 de slujbe. Astfel, potrivit listei publicată de Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de muncă (AJOFM) în judeţ sunt 790 de slujbe vacante. Acestea sunt atât în mediul privat cât și în sistemul bugetar și sunt oferte atât pentru cei cu studii superioare cât şi pentru cei cu studii medii.

Primăria Municipiului Dorohoi caută consilier administrație publică. Cei interesați trebuie să aibă un an de experiență și studii superioare. Salariul minimum oferit este de 3717 lei, iar maximum de 4.627 de lei.

Și Memorialul Ipotești caută referent de specialitate, specialist resurse umane. Persoanele interesate trebuie să aibă experiență de mai bine de trei ani și studii superioare. De asemenea, se caută și restaurator opere de arte și monumente istorice. Și pentru acest post cei interesați trebuie să aibă peste trei ani de experiență și studii superioare.

Printre ofertele de muncă se află și cele dedicate persoanelor cu studii medii, cum ar fi agent imobiliar, operator calculator, recepționer hotel, cameristă hotel sau bucătar, pizzar și ospătar.

De asemenea, sunt disponibile mai multe slujbe din domeniul construcțiilor. Astfel, se caută zidar, tencuitor, fierar betonist, dulgher sau faianțar.

Lista locurilor de muncă

 

Deja ai votat!