Octogenar dispărut de la domiciliu. Poliția solicită sprijinul populației

Un bărbat din comuna Vârfu Câmpului este căutat cu ajutorul polițiștilor, după ce a plecat de acasă și nu s-a mai întors. Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ), Toader Andronic, de 83 de ani, a părăsit domiciliul miercuri, pe 2 iunie a.c., în jurul orei 13,30, iar de atunci nu a revenit. Alertate, rudele au anunțat poliția, iar căutările au început imediat. Totodată, reprezentanții IPJ au solicitat și ajutorul populației, în speranța că octogenarul va fi găsit cât mai repede.

Potrivit semnalmentelor oferite de rude, bărbatul are o înălțime de aproximativ 1,70 metri, o greutate de circa 65 kg, are părul cărunt și ochii căprui. În momentul în care a plecat de acasă, bătrânul era îmbrăcat cu o geacă din fâș de culoare închisă, pantaloni maro, în picioare avea papuci din cauciuc, iar pe cap purta un fes negru.

„Rugăm cetățenii care dețin informații cu privire la această persoană să apeleze 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție”, se arată într-un comunicat de presă al IPJ Botoșani.

 

Deja ai votat!