Tăiat cu sabia la cap de prietenul de pahar (video)

Un tânăr, în vârstă de 36 de ani, a ajuns la Urgenţe, după ce a fost atacat şi tăiat cu o sabie de cel cu care băuse toată seara.

Incidentul a avut loc luni seară, în Botoşani, când victima a mers la un prieten, în vârstă de 40 de ani, unde au consumat mai multe băuturi alcoolice. La un moment dat, spre seară, între cei doi a izbucnit o ceartă, care în scurt timp s-a transformat în ameninţări. Pentru a tranşa conflictul în favoarea sa, gazda a scos o sabie pe care o avea în camera unde cei doi consumau băuturile alcoolice şi, în altercaţie, şi-a lovit adversarul cu lama în cap, în zona cefei. Speriat, tânărul de 36 de ani a fugit din casa agresorului şi a ajuns pe o stradă din zonă. Un trecător l-a văzut mergând împleticit pe stradă, iar când s-a apropiat de el şi a observat că este plin de sânge, a sunat la 112.

La scurt timp, la faţa locului a sosit un echipaj cu medic al Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SJA), dar şi un echipaj de poliţie. Cadrele medicale i-au acordat îngrijiri victimei, după care au transportat-o la urgenţe. „Pacientul prezenta o plagă tăiată, în regiunea craniană. Era în stare de ebrietate, dar stabil hemodinamic. A fost transportat la spital pentru investigaţii suplimentare de specialitate”, a precizat un asistent din cadrul SJA Botoşani.

Cazul a intrat imediat şi în atenţia poliţiştilor, aceştia identificându-l la scurt timp pe agresor, căruia i-au luat declaraţii. Poliţiştii aşteaptă concluziile medicilor legişti cu privire la rana suferită de victimă, pentru a vedea dacă atacul asupra sa poate fi încadrat la tentativă de omor. „În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de lovire sau alte violenţe, iar în funcţie de concluziile medico-legale vor fi luate măsurile care se impun”, a precizat Delia Nenişcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Botoşani.
Deja ai votat!