Tânăr trimis în judecată pentru omor. A ucis un bătrân în scop de jaf

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani au dispus trimiterea în judecată în stare de arest preventiv unui tânăr în vârstă de 22 de ani, Robert Lazăr, din municipiul Dorohoi, cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de omor, tâlhărie calificată, lovire sau alte violenţe şi furt calificat.

„S-a reţinut că, în seara de 11 ianuarie 2021, în intervalul 22.00-23.00, inculaptul a pătruns, împreună cu un minor în vârstă de 13 ani, în curtea şi locuinţa victimei R.N.,din municipiul Dorohoi, de unde a sustras câteva rame de geam şi un banc de lucru, a lovit victima R.N. cu o bucată de lemn în zona capului, cauzându-i decesul, a deposedat de bunuri şi bani, prin violenţă, persoanele vătămate R.C. şi P.A.A. şi a lovit cu piciorul în zona feţei persoana vătămată H.F., cauzându-i suferinţe fizice”, au precizat procurorii.

Crima a fost descoperită pe 12 ianuarie a.c., când o femeie care avea grijă de bătrânul în vârstă de 90 de ani, a mers la acesta să-i ducă de mâncare. În momentul în care a intrat în locuință, femeia a găsit trupul neînsuflețit al bătrânului și a anunțat poliția. Cazul a fost preluat ulterior de procurori, care au reușit să refacă întregul fir al evenimentelor. Considerat principalul suspect, Robert Lazăr a fost reținut și ulterior arestat preventiv.

 

Deja ai votat!