Daruri pentru bătrânii cazaţi în Unitatea Medico Socială Suliţa

Elevii şi cadrele didactice de la Liceul Todireni au demonstrat încă o dată că le pasă de persoanele cu care soarta nu a fost prea darnică. Aceştia s-au implicat în proiectul „Viața la țară altfel”, implementat din iniţiativa şi cu sprijinul Fundației „Noi Orizonturi”.

Elevii au strâns plante medicinale, care au fost uscate şi selecționate, mărunţirea, ambalarea, etichetarea derulându-se „ca la carte”. Plantele au fost puse în săculeți de hârtie şi pânză decoraţi cu ață, nasturi, carioci, panglici și sfoară de cânepă. Sumele strânse din vânzarea plantelor medicinale, dar mai ales din donaţiile oferite de persoanele cu suflet mare, care au apreciat acest proiect, au totalizat 1.400 de lei.

Cu banii strânşi, au fost cumpărate produse alimentare pentru cei 50 de bătrâni de la Unitatea Medico Socială din Suliţa. Bunicii au primit cu emoţie darurile şi au mulţumit cu lacrimi în ochi celor care s-au gândit la ei. Practic, de ziua lor, copiii din Todireni au renunţat la daruri, cu gândul că bucuria le va fi mai mare dacă le vor demonstra bunicilor de la Suliţa că nu sunt singuri pe lume. „Am demonstrat încă o dată că munca în echipă ne aduce succesul. Liceul nostru are profesori inimoși, implicați si copii care învață că <Dăruind, vei dobândi>”, a declarat Carmen Maria Hemen, director adjunct al Liceului Todireni.

Deja ai votat!