Femeie trimisă în arest după ce a încălcat controlul judiciar

O botoșăneanca în vârstă de 43 de ani, anchetată pentru furt și tentativă de furt, a ajuns în arest. Reținută de mai multe ori de polițiști, Manuela Feclistov a fost plasată sub control judiciar și trebuia să respecte mai multe măsuri stabilite de procurori, însă nu a reușit să se abțină și a încălcat restricțiile.

Prin urmare, pe 3 iunie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Botoșani, iar magistrații au dispus înlocuirea măsurii controlului judiciar cu măsura arestului preventiv pentru 30 de zile.

„În urma probatoriului administrat s-a stabilit faptul că aceasta, în perioada 28-29 mai 2021 a încălcat cu rea credință, în repetate rânduri, obligațiile impuse prin măsura controlului judiciar ca urmare a comiterii unei infracțiuni de furt, respectiv obligația de a nu se apropia și de a nu comunica direct sau indirect cu ceilalți participanți la comiterea infracțiunii”, a arătat Delia Nenișcu, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Botoșani.

În baza mandatului emis de instanță, Manuela Feclistov a fost introdusă în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Botoșani.

 

Deja ai votat!