Maraton de vaccinare în vamă (video)

Maraton de vaccinare drive-thru în Punctul de Trecere a Frontierei Stânca-Costești, organizat de Direcția de Sănătate Publică Botoșani, în colaborare cu Instituția Prefectului. Dan Nechifor, prefectul județului Botoșani, a declarat, vineri, într-o conferință de presă, că vor exista două fluxuri de vaccinare, unul pe direcția de intrare în România dinspre Republica Moldova și un altul pe ieșire.

”Mâine (n.r., sâmbătă) vom fi la Ștefănești pentru a vedea condițiile și unde am putea să amplasăm corturile pentru a demara acțiunea de vaccinare în Vama Stânca. Este un punct în care există circulație mare a cetățenilor moldoveni cu dublă cetăţenie”, a precizat Dan Nechifor.

Persoanele se vor imuniza din mașină, doar cu buletinul. ”La nivelul județului Botoșani avem mulți cetățeni moldoveni, cu domiciliu în diverse comune din județul Botoșani și le dăm posibilitatea acestor cetățeni, care fie nu vin mai des în județ, dar au domiciliu aici, să fie vaccinați în Vama Stânca”, a precizat medicul Monica Adăscăliței, directorul DSP Botoșani.

Deja ai votat!