Bărbat snopit în bătaie în centrul orașului. Au intervenit jandarmii

Un echipaj de jandarmi a intervenit sâmbătă seară (n,r, – 5 iunie a.c.), pe strada Calea Națională din municipiul Botoșani, în urma unui apel 112 prin care se sesiza producerea unei altercații în fața bisericii Sfântul Ilie.

„În urma verificărilor efectuate, jandarmii au stabilit faptul că, în jurul orelor 22, doi bărbați au lovit cu pumnii și picioarele o persoană până când aceasta a căzut pe trotuar, în stare de inconștiență, după care au fugit. Jandarmii au procedat la verificarea zonei, iar după puțin timp s-au întâlnit cu un polițist aflat în timpul liber, care l-a reținut pe unul dintre agresori, în vârstă de 24 de ani și l-a predat jandarmilor, acesta refuzând să dezvăluie identitatea celei de-a doua persoane implicate în agresiune”, a precizat Dan Izotov, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Botoșani.

Bărbatul lovit a fost preluat de o ambulanță, fiind transportat la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Botoșani, în vederea acordării îngrijirilor medicale de specialitate. Agresorului i-au fost întocmite acte de sesizare a organelor de urmărire penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire și alte violențe, dosarul urmând a fi înaintat către Parchetul de pe lângă Judecătoria Botoșani în vederea continuării cercetărilor și tragerii la răspundere a tuturor făptuitorilor.

 

Deja ai votat!