Botoșănean amendat de jandarmi de trei ori într-o zi

Un bărbat de 40 de ani din municipiul Botoșani a fost sancționat contravențional de jandarmi de trei ori într-o singură zi, valoarea cumulată a amenzilor pe care va trebui să le achite fiind de 1.500 de lei. Sancțiunile au fost aplicate de fiecare dată pentru aceleași fapte respectiv consum de băuturi alcoolice în spațiul public, adresare de injurii și tulburarea liniștii publice prin strigăte și țipete.

„Mai mult decât atât, bărbatul a fost depistat de jandarmi de fiecare dată în același loc, la interval de câteva ore, dovedind o indiferență totală față de consecințele nerespectării prevederilor Legii nr. 61/1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice”, a precizat Dan Izotov, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Botoșani.

Potrivit acelorași surse, la sfârșitul săptămânii trecute, jandarmii au constatat 60 de fapte de natură contravențională, amenzile aplicate depășind suma totală de 20.000 de lei.

 

Deja ai votat!