Liviu Toma este primar pentru câteva zile

Viceprimarul Liviu Toma este în această săptămână şi primar. Edilul are atribuţii sporite dat fiind faptul că primarul Cosmin Andrei şi-a luat concediu. Liviu Toma a fost înştiinţat printr-o adresă semnată de Ioan Apostu, secretarul general al municipiului şi Anca Dumitrescu, şeful Serviciului Resurse Umane, Salarizare că va exercita şi atribuţiile primarului, în perioada 7 – 11 iunie.

Conform Codului Administrativ, consilierii municipali sunt cei care votează care viceprimar îl înlocuieşte pe primar, atunci când acesta este plecat. La şedinţa din 6 noiembrie 2020, la votul secret pentru desemnarea înlocuitorului primarului, Liviu Toma a primit 12 voturi, iar Bogdan Buhăianu 11. „Colegii din deliberativul local au stabilit ca atunci când domnul primar se află în concediu de odihnă să-i preiau eu atribuţiile”, a declarat astăzi Liviu Toma.

Liviu Toma a îndeplinit atribuţiile primarului şi la începutul anului, tot pentru o săptămână. Edilul nu are emoţii, dat fiind faptul că în ultimii patru ani a fost vicepreşedinte al Consiliului Judeţean şi au existat perioade în care îl înlocuia pe preşedintele Costică Macaleţi.

Deja ai votat!