Peste 800 de locuri de muncă disponibile în județ

Botoşănenii care se află în căutarea unui loc de muncă au în această săptămână la dispoziţie peste 800 de slujbe. Astfel, potrivit listei publicată de Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de muncă (AJOFM) în judeţ sunt 873 de slujbe vacante. Acestea sunt atât în mediul privat cât și în sistemul bugetar și sunt oferte atât pentru cei cu studii superioare cât şi pentru cei cu studii medii.

Astfel, Primăria Mihai Eminescu caută consilier administrație publică. Cei interesați trebuie să aibă experiență de un an, dar și studii superioare. Și Muzeul Județean Botoșani caută restaurator bunuri culturale. Persoanele interesate de această slujbă trebuie să aibă studii superioare, dar și diplomă sau certificat de absolvire a unui curs de limbă străină și cunoștințe de operare PC.

Printre ofertele de muncă se află și cele de bucătar, pizzar, ajutor ospătar sau barman. De asemenea, tot în lista AJOFM sunt disponibile 480 de slujbe din domeniul construcțiilor. Printre acestea se află și cele de zidar, fierar betonist, dulgher, faianțar sau zugrav.

lista locurilor de muncă

Deja ai votat!