Un botoșănean dat dispărut s-a prezentat singur la poliție

Un botoșănean care a fost dat dispărut de rude s-a prezentat singur la poliție, dovedind că este teafăr și nevătămat. Întâmplarea s-a petrecut în cursul zilei de astăzi (n.r. – 10 iunie a.c.), la circa 24 de ore de la declanșarea operațiunilor de căutare.

Bărbatul, Gheorghe Forgaci, din comuna Vlăsinești, a plecat de acasă luni, pe 7 iunie a.c. în jurul orei 9, iar timp de aproape două zile cei din familie nu au știut nimic de el. Alertate, rudele au contactat miercuri poliția și l-au declarat dispărut, cerând ajutorul autorităților. Polițiștii au declanșat imediat operațiunile de căutare și, în încercarea de a-l găsi cât mai repede, polițiștii au solicitat inclusiv sprijinul populației.

Surpriza avea să apară astăzi, când tot misterul așa-zisei dispații a fost deslușit. „Bărbatul s-a prezentat în cursul zilei de astăzi la sediul Secției de Poliție nr.9 Vlăsinești. Acesta a declarat faptul că nu a fost victima vreunei infracțiuni în perioada în care a lipsit de la domiciliu. Vă mulțumim pentru sprijin”, a precizat Delia Nenișcu, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean.

 

Deja ai votat!