Biblioteca Judeţeană organizează şi în acest an Biblio – Vacanţa

Biblioteca Județeană „Mihai Eminescu” din Botoșani organizează şi în acest an, online, unul dintre cele mai importante proiecte. Este vorba despre cea de-a XI-a ediție a proiectului Biblio – Vacanţa care va debuta luni, pe 5 iulie.

Cei care vor să facă parte din echipa de voluntari ai proiectului, se pot înscrie între 11 și 18 iunie, la adresa biblioteca@bibliotecabotosani.ro. Astfel, cei care doresc să propună și să susțină cursuri, trebuie să trimită la adresa menționată ideea și programul de curs pe care-l doresc inclus în proiect.

În ceea ce privește înscrierea efectivă, aceasta va avea loc între 21 iunie și 2 iulie  Aceasta se face prin completarea unui chestionar care va fi publicat pe site-ul www.bibliotecabotosani.ro.

Păstrând tradiția de a oferi cursuri variate și pliate pe cerințele comunității, ediția din anul 2021 a Biblio-Vacanței se va desfășura, la fel ca anul trecut, integral în mediul on-line. Sub haștagul consacrat – #bibliotecaecutine– propus de bibliotecă încă din luna aprilie a anului trecut – proiectul aduce și în acest an în atenția botoșănenilor cursuri diverse ( de învățare limbilor străine, desen, IT) și modalități de petrecere a timpului liber într-un mod plăcut și educativ (colecții și colecționari, micii reporteri, istoria Botoșaniului, patrimoniul bibliotecii), au transmis reprezentanții instituției.

Proiectul se va desfășura până pe 31 august, iar toate cursurile vor fi gratuite. Informații suplimentare privind de Biblio – Vacanța 2021 se află pe site-ul www.bibliotecabotosani.ro

Deja ai votat!