Curg amenzile pentru scandaluri. Unii botoșăneni revin la vechile metehne

Inspectoratul de Jandarmi Judeţean (IJJ) Botoșani a intensificat, weekendul trecut, misiunile pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale, efectivele angrenate aplicând 93 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 19.000 de lei.

„Sancțiunile au vizat în special încălcarea normelor de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, dar au fost constatate și situații de nerespectare a măsurilor sanitare instituite în această perioadă, precum și fapte de încălcare a legislației privind pescuitul și acvacultura, în cadrul acțiunilor executate în habitatele naturale pentru combaterea braconajului piscicol”, a arătat Dan Izotov, purtător de cuvânt în cadrul IJJ Botoșani.

Cele mai multe sancțiuni au fost aplicate pentru tulburarea ordinii și liniștii publice, provocarea și participarea la scandal, adresarea de injurii precum și consumul de băuturi alcoolice în locuri publice, semn că unii botoșăneni revin la vechile metehne de dinaintea pandemiei de Covid-19. Asta pentru că, din cauza restricțiilor instituite pe fondul stării de urgență sau a stării de alertă, incidentele de acest gen scăzuseră ca număr.

 

Deja ai votat!