Sute de locuri de muncă vacante în județ

Cele mai multe locuri de muncă disponibile în această săptămână sunt în domeniul construcţiilor

Botoşănenii care se află în căutarea unui loc de muncă au în această săptămână la dispoziţie peste 800 de slujbe. Astfel, potrivit listei publicată de Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de muncă (AJOFM) în judeţ sunt 812 de slujbe vacante. Acestea sunt atât în mediul privat cât și în sistemul bugetar și sunt oferte atât pentru cei cu studii superioare cât şi pentru cei cu studii medii.

Primăria Mihai Eminescu caută consilier administrație publică, compartimentul de casierie. Pentru această slujbă, doritorii trebuie să aibă studii superioare și experiență de un an. Și Inspectoratul Teritorial de Muncă Botoșani este în căutare de consilier administrație publică, compartimentul de informatică. Cei interesați trebuie să aibă studii superioare în informatică, automatică și calculatoare, telecomunicații, cibernetică și statistică sau informatică economică. De asemenea, trebuie să aibă și o experiență de șapte ani.

Printre ofertele de muncă se află și cele dedicate persoanelor cu studii medii, cum ar fi reprezentant comercial, agent vânzări, agent comercial, recepționer hotel sau lucrător gestionar.

lista locurilor de muncă

Deja ai votat!