spot_img
joi, aprilie 25, 2024
AcasăLocal BTTânăr bătut cu bestialitate în centrul Dorohoiului (video)

Tânăr bătut cu bestialitate în centrul Dorohoiului (video)

Un tânăr, în vârstă de 24 de ani, a ajuns la spital după ce a fost bătut cu bestialitate în plină stradă. Incidentul a avut loc în noaptea de 9 spre 10 iunie, şi a fost filmat cu telefonul mobil de către un martor.

Totul a avut loc în centrul Dorohoiului, după lăsarea serii, iar pe filmare se poate observa cum un tânăr, la bustul gol, este fugărit de alţi doi bărbaţi. Cei doi îl urmăresc şi încearcă să îl lovească în mod repetat, iar tânărul, în încercarea de a scăpa, fuge în stradă, printre maşinile care trec razant pe lângă el. Nepăsarea celor din jur este de-a dreptul şocantă, participanţii în trafic având grijă doar să îşi protejeze maşinile de eventuale avarii.

La un moment dat, se poate observa cum o maşină opreşte brusc chiar lângă tânărul care a sărit în stradă pentru a se apăra din pumnii agresorilor. Cel aflat la volan dă cu spatele pentru a se asigura că maşina sa nu va avea de suferit şi nu intervine cu nimic. Mai mult, un taximetru, parcat pe marginea drumului, îşi face pur şi simplu loc prin grupul format în stradă şi pleacă nestingherit mai departe. În cele din urmă, mai mulţi tineri au intervenit, despărţind agresorii de victimă.

Dosar penal deschis de poliţişti

Tânărul lovit a ajuns la Spitalul Dorohoi, cu mai multe traumatisme la nivelul capului, feţei şi toracelui, acesta sesizând la scurt timp şi poliţia.

„Victima, în vârstă de 24 de ani, a depus plângere. Presupuşii autori au vârste de 30 şi 31 de ani şi sunt din municipiul Dorohoi. A fost întocmit un dosar pentru lovire sau alte violenţe şi urmează să se dispună toate măsurile care se impun”, a precizat agent principal Delia Nenişcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Botoşani.

Valul de agresiuni din ultima perioadă coincide cu eliminarea mai multor restricţii, de la mijlocul lunii mai. Astfel, potrivit unor statistici oferite de IPJ Botoşani, de la începutul anului şi până la mijlocul lunii iunie au fost înregistrate 463 de apeluri prin 112 pentru loviri sau alte violenţe, Dintre acestea, în doar trei săptămâni, de pe 14 mai pe 7 iunie, nu mai puţin de 86 de astfel de apeluri au fist înregistrate.

Deja ai votat!
Botoșani
cer fragmentat
12.7 ° C
12.8 °
11.6 °
93 %
1.7kmh
56 %
joi
17 °
vin
13 °
sâm
18 °
Dum
19 °
lun
19 °

CARICATURA ZILEI

Joi

POZA ZILEI

  Visul american poate fi trăit oriunde. Chiar dacă e mai mic şi mai gârbovit.

EDITORIAL

Schimbările „spectaculoase” în cadrul strategiilor electorale ale partidelor apărute pe ultima sută de metri sunt semne că, pe undeva, societatea dă semne de revenire...

EPIGRAMA ZILEI

Nu bârfesc, nu-s cârcotaș Dar vă spun, cunosc un domn De aicea din oraș Care-i treaz numai ... în somn ! Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...