Tânăr bătut cu bestialitate în centrul Dorohoiului (video)

Un tânăr, în vârstă de 24 de ani, a ajuns la spital după ce a fost bătut cu bestialitate în plină stradă. Incidentul a avut loc în noaptea de 9 spre 10 iunie, şi a fost filmat cu telefonul mobil de către un martor.

Totul a avut loc în centrul Dorohoiului, după lăsarea serii, iar pe filmare se poate observa cum un tânăr, la bustul gol, este fugărit de alţi doi bărbaţi. Cei doi îl urmăresc şi încearcă să îl lovească în mod repetat, iar tânărul, în încercarea de a scăpa, fuge în stradă, printre maşinile care trec razant pe lângă el. Nepăsarea celor din jur este de-a dreptul şocantă, participanţii în trafic având grijă doar să îşi protejeze maşinile de eventuale avarii.

La un moment dat, se poate observa cum o maşină opreşte brusc chiar lângă tânărul care a sărit în stradă pentru a se apăra din pumnii agresorilor. Cel aflat la volan dă cu spatele pentru a se asigura că maşina sa nu va avea de suferit şi nu intervine cu nimic. Mai mult, un taximetru, parcat pe marginea drumului, îşi face pur şi simplu loc prin grupul format în stradă şi pleacă nestingherit mai departe. În cele din urmă, mai mulţi tineri au intervenit, despărţind agresorii de victimă.

Dosar penal deschis de poliţişti

Tânărul lovit a ajuns la Spitalul Dorohoi, cu mai multe traumatisme la nivelul capului, feţei şi toracelui, acesta sesizând la scurt timp şi poliţia.

„Victima, în vârstă de 24 de ani, a depus plângere. Presupuşii autori au vârste de 30 şi 31 de ani şi sunt din municipiul Dorohoi. A fost întocmit un dosar pentru lovire sau alte violenţe şi urmează să se dispună toate măsurile care se impun”, a precizat agent principal Delia Nenişcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Botoşani.

Valul de agresiuni din ultima perioadă coincide cu eliminarea mai multor restricţii, de la mijlocul lunii mai. Astfel, potrivit unor statistici oferite de IPJ Botoşani, de la începutul anului şi până la mijlocul lunii iunie au fost înregistrate 463 de apeluri prin 112 pentru loviri sau alte violenţe, Dintre acestea, în doar trei săptămâni, de pe 14 mai pe 7 iunie, nu mai puţin de 86 de astfel de apeluri au fist înregistrate.

Deja ai votat!