Loteria Română se implică în campania de vaccinare

Loteria Română organizează o campanie promoţională pentru cei care se vaccinează, sub denumirea „Te vaccinezi și câștigi”. Deși se numește așa, câștigul nu este garantat, ci există doar posibilitatea. Astfel, compania de stat încearcă să susțină programul național de vaccinare împotriva virusului SARS-CoV-2 printr-o tombolă, încurajând astfel populația să se vaccineze.

Campania se desfășoară în perioada 14-27 iunie 2021 inclusiv, iar extragerea va fi pe 4 iulie, urmând a fi transmisă de România TV.

Potrivit organizatorilor, va exista o tragere la sorți unde vor fi cinci premii în valoare de 10.000 lei fiecare și un premiu de 50.000 de lei.

În perioada 14-27 iunie, cei care vor achiziționa un bilet loto pentru oricare dintre jocurile Loto 6/49, Joker, Loto 5/40 vor primi un talon gratuit de participare la tragerea la sorţi. Talonul trebuie completat cu datele personale de identificare solicitate și se va depune în oricare din urnele special amenajate în cadrul agențiilor loto. Câştigătorii vor trebui să prezinte actul de identitate și adeverința de vaccinare (pentru prima doză sau rapel, în copie) emisă de Ministerul Sănătății. Adeverința trebuie să fie emisă până la data de 3 iulie 2021 inclusiv.

Conform regulamentului, revendicarea premiilor se va face în termenul maxim de 30 de zile de la data extragerii, la sediul central al Loteriei Române din București, str. Poenaru Bordea nr. 20, sector 4. După trecerea termenului de 30 de zile de la data extragerii, nu mai pot fi formulate pretenții cu privire la acordarea premiului.

Premiile nerevendicate/neacordate în termenul maxim de 30 de zile de la data extragerii rămân la dispoziția Loteriei.

 

Deja ai votat!