Manager cu notă aproape maximă la Spitalul TBC

Concursul pentru funcția de director al Spitalului de Pneumoftiziologie a ajuns la final. După ce doi candidaţi şi-au arătat intenţia de a ocupa scaunul de manager al unităţii sanitare, unul din ei a fost respins la proba dosarelor.

Astfel, la cea de-a doua probă din examen a rămas un singur candidat, managerul interimar Costel Lupașcu. Acesta și-a susținut miercuri proiectul de management, după ce constestația Cristinei Bahrin a fost respinsă de comisia de concurs. Rezultatele au fost afișate joi, iar Costel Lupașcu declarat admis, cu nota finală 9.51, ceea ce înseamnă că spitalul aflat în subordinea Primăriei Botoșani, va avea un manager cu concurs în următorii patru ani. „Este foarte mult de muncă şi sunt o mulţime de proiecte pe care le derulăm şi altele pe care vrem să le începem. Încercăm să punem în permanenţă pacientul în centrul activităţii noastre”, a spus managerul Costel Lupaşcu.

Contractul de management ar urma să fie semnat abia după ce membrii Consiliului de Administrație al unității sanitare vor lua act de rezultatele concursului iar primarul Cosmin Andrei va emite o dispoziție în acest sens.

Rezultatul concursului va rămâne definitiv abia în data de 23 iunie, când expiră termenul de depunere şi soluţionare a contestațiilor și se afizează rezultatele finale.

Deja ai votat!