Accident grav provocat la 79 de ani

Un bărbat, în vârstă de 79 de ani, a ajuns la spital în urma coliziunii dintre două autovehicule. Accidentul a avut loc, în această după-amiază, pe raza comunei Vorona Mare, chiar din vina bărbatulu de 79 de ani. Totul s-a petrecut la intersecţia drumului judeţean ce traversează Vorona Mare, cu drumul comunal ce duce spre Tudora. „Autoturismul Fiat, condus de bărbatul de 79 de ani, se deplasa pe DC 55 şi, ajuns în intersecţie, nu a acordat prioritate unei autoutilitare care se deplasa regulamentar”, a precizat agent principal Delia nenişcu, purtătorul de cuvânt al IPJ Botoşani.

După impact, şoferul vinovat a acuzat dureri în piept, iar martorii au solicitat sprijin medical, iar la faţa locului a fost trimisă o ambulanţă cu medic. „Echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD a ajuns la fața locului, în cel mai scurt timp, i-a acordat primul ajutor calificat și l-a transportat la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate”, a precizat Dorina Lupu, purtătorul de cuvânt al ISU Botoşani.

Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Vorona a acţionat și pentru înlăturarea elementelor de caroserie de pe partea carosabilă, astfel încât circulația să se desfășoare în condiții de siguranță, dar și pentru înlăturarea pericolului de izbucnire a unui incendiu, fiind deconectate bornele bateriilor.

 

Deja ai votat!