Accident la beție. Doi tineri s-au răsturnat cu mașina

Doi tineri s-au răsturnat cu mașina, pe drumul județean dintre Ionășeni și Trușești. Accidentul s-a produs joi, pe 17 iunie a.c., când cei doi tineri în vârstă de 32 de ani și respectiv 21 de ani, ambii din comuna Blândești, mergeau cu un autoturism pe drumul județean 282 A, dinspre Ionășeni spre Trușești.

Într-o curbă la stânga, șoferul a pierdut controlul asupra direcției, iar autoturismul a părăsit partea carosabilă, răsturnându-se pe câmp. În urma accidentului, cei doi tineri au fost răniți și au fost transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Surpriza avea să apară mai târziu, pentru că polițiștii din cadrul Serviciului Rutier, ajunși la locul accidentului, i-au verificat pe cei doi tineri cu aparatul alcooltest, rezultatele indicând o îmbibație de 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat, în cazul tânărului de 32 de ani și de 0,40 mg/l în cazul tânărului de 21 de ani.

Cercetările inițiate de polițiști continuă sub aspectul comiterii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducere sub influența alcoolului, urmând ca, în funcție de rezultatele acestora, să se stabilească împrejurările în care s-a produs accidentul rutier.

 

Deja ai votat!