Concurs despre istoria armenilor, organizat la Botoșani

Uniunea Armenilor din România (UAR), sucursala Botoșani, în colaborare cu Galeriile de Artă ,,Ștefan Lucian” din Botoșani, organizează cea de-a treia ediție a concursului de lucrări plastice, pictură, grafică și alte tehnici, „Andronic Țăranu”.

„Aceasta este a treia ediție a concursului care are ca tema obiceiurile, tradițiile sau istoria armenilor. Sperăm să avem o prezență cât mai mare. Concursul se adresează tinerilor artiști din licee și artiștilor consacrați, care sunt așteptați să depună până pe 1 septembrie lucrările la sediul Uniunii Armenilor, sucursala Botoșani. În perioada 15-17 septembrie lucrările vor fi expuse la Galeriile de Artă <Ștefan Luchian>”, a declarat Cristian Lazarovici, președintele Uniunii Armenilor din România, sucursala Botoșani.

În cadrul vernisajului se vor acorda premii, premii speciale și diplome de participare pentru fiecare categorie de participanți. Acestea vor fi stabilite în urma jurizării făcute de către reprezentanți din domeniu, dar și de profesori de educație plastică.

Deja ai votat!