Cursuri gratuite de limbă germană pentru elevi organizate de Uniunea Armenilor

Uniunea Armenilor din România (UAR), sucursala Botoșani, va organiza, gratuit, pe perioada vacanței de vară, cursuri de inițiere în limba germană. Acestea se adresează elevilor din clasele primare și gimnaziale.

Înscrierile au loc între 17-30 iunie, cursurile fiind programate să înceapă după data de 5 iulie. În funcție de numărul elevilor înscriși, orele se vor desfășura o dată sau de două ori pe săptămână, la sediul UAR, sucursala Botoșani, din strada Armeană nr.20.

„Ieri au început înscrierile pentru aceste cursuri și deja sunt 11 elevi care și-au exprimat dorința de a participa. Acestea se vor desfășura după 5 iulie și în funcție de cum va fi, se vor extinde și în august. Scopul acestor cursuri este ca elevii din clasele primare și gimnaziale să aibă activitate în timpul vacanței de vară, să nu stea doar pe telefon sau tabletă”, a declarat Cristian Lazarovici, președintele Uniunii Armenilor din România, sucursala Botoșani.

Pentru a se înscrie, cei interesați trebuie să trimită la adresa de email uarbotosani@yahoo.ro, numele, prenumele și numărul de telefon.

Deja ai votat!