Razii în tot orașul cu zeci de mascați și polițiști de la Crimă Organizată (video)

Aproape 60 de forțe de ordine au luat cu asalt o serie de localuri și mai multe zone aglomerate din municipiul Botoșani.

Polițiști de la Ordine Publică, Poliția Economică, cei de la Crimă Organizată, sprijiniți de “mascații” de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale și jandarmi, au descins în mai multe zone “fierbiți” din oraș pentru a efectua controale. Astfel, au fost “periate” zona Grivița, zona Mall Uvertura, zona Centrală, la Casa Sindicatelor, Casa Tineretului, Primăverii sau Centru Vechi. Toate persoanele aflate în acele zone au fost legitimate, percheziționate corporal, iar localurile verificate de polițiștii de la Economic.

Acțiunea a demarat la lăsarea serii și va continua până după miezul nopții, urmând ca rezultatele să fie comunicate ulterior. “Este o acțiune a polițiștilor botoșăneni, in colaborare cu jandarmi și polițiști locali, pentru prevenirea și combaterea oricăror fapte de natură a tulbura ordinea și liniștea publică, precum și pentru evidențierea elementului polițienesc în zonele aglomerate sau cele frecventate de persoane pretabile la comiterea de fapte care contravin normelor legale”, a precizat agent principal Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al IPJ Botoșani.
Deja ai votat!