Bătrână dispărută, găsită moartă lângă calea ferată (video)

O femeie, în vârstă de 78 de ani, dată dispărută în urmă cu o zi, a fost găsită luni dimineață, fără suflare.

Descoperirea macabră a fost făcută chiar de fiul femeii, cel care apelase la ajutorul polițiștilor, cu o zi înainte. Botoşăneanca a părăsit domiciliul sâmbătă, în jurul orei 12:00, și nu a revenit până seara. Pentru că suferea de o afecțiune psihică, fiul acesteia a apelat la ajutorul polițiștilor.

Din păcate, acesta și-a găsit mama fără suflare, pe marginea căii ferate în zona Cătămărăști Deal. Bărbatul vorbise cu mama sa la telefon, care i-a spus că se afla în dreptul unor salcâmi, însă femeia era dezorientată și nu îi putea da mai multe detalii. Acesta a început să o caute în mai multe zone din oraș, ajungând luni dimineață și în zona căii ferate din marginea localității Cătămărăști. Femeia era căzută lângă calea ferată, fără suflare, bărbatul apelând imediat serviciul 112.

La fața locului au ajuns în scurt timp echipaje de la Ambulanță și Poliție, însă, din păcate, cadrele medicale nu au mai putut face nimic pentru femeie. “Decesul a survenit cu mai multe ore înainte de a fi găsită, cel mai probabil pe parcursul nopții. Prezenta o serie de escoriații, la o primă examinare. Cauzele exacte vor fi stabilite de legiști”, a spus un asistent din cadrul SJA Botoșani.

La fața locului a ajuns și o echipă de criminaliști, fiind începută o anchetă pentru a se stabili cu exactitate cauzele decesului și dacă femeia a fost sau nu lovită de tren.

Deja ai votat!