Turneu de fotbal, organizat la Darabani

Zeci de dărăbăneni pasionați de fotbal s-au aflat în acest week-end în tribunele stadionului orășenesc „Chirica Pușcașu”, pentru a urmări a doua ediție a turneului „Old-boys”. Evenimentul sportiv, organizat de Primăria Darabani și cu sprijinul sponsorilor locali, este dedicat foștilor jucători de fotbal, care au trecut de prima tinerețe.

Echipele care au participat au fost ASA Rarău Câmpulung Moldovenesc, Siretul Bucecea și Sănătatea Darabani.

Meciurile de fotbal au avut loc sâmbătă, iar duminică de la ora 12, s-a desfășurat finala turneului, unde Siretul Bucecea a obținut primul loc, ASA Rarău Câmpulung Moldovenesc, locul doi, iar pe locul trei s-a clasat echipa Sănătatea Darabani.

„Ne bucurăm că am putut organiza în acest an o noua ediție a turneului de fotbal Old-boys, prima ediție a avut loc în 2019, iar anul trecut din cauza pandemiei nu s-a putut organiza. Premiile au constat in cupe, diplome și mingi de fotbal. Prin acest turneu vrem să promovăm pe foștii jucători de fotbal, printre cei care au participat majoritatea au peste 40 de ani. A câștigat prietenia, regăsită după un an și jumătate de pandemie. Felicitări tuturor celor care au contribuit la reușita acestei competiții”, a declarat Dumitru Dănilă, viceprimarul orașului Darabani.

Deja ai votat!