Municipiul Botoşani are arhitect şef cu acte în regulă

Astăzi, 22 iunie, s-a încheiat concursul pentru ocuparea funcţiei de arhitect şef al municipiului Botoşani. Singurul candidat a fost Alexandru Agavriloae, arhitectul şef interimar. Acesta a fost declarat admis cu un punctaj total de 167,80 (75,20 de puncte la proba scrisă şi 92,60 de puncte la interviu).

Alexandru Agavriloae are o relaţie foarte bună cu cetăţenii, cu agenţii economici şi vă spun lucrul acesta pentru că am primit semnale cum că s-a schimbat atitudinea faţă de cetăţenii care ajung la Direcţia Urbanism. Există un dialog foarte bun şi nu mai sunt întârzieri în eliberarea documentelor. Dialogul contează foarte mult. Cetăţenilor care prezintă documentaţii incomplete este important că li se transmite într-un mod elegant că acestea trebuie completate”, a declarat primarul Cosmin Andrei.

Alexandru Agavriloae a fost numit arhitect şef interimar pe 24 decembrie 2020, în locul lui Dan Sandu, care a ieşit la pensie. El lucrează în cadrul Direcţiei Urbanism din anul 2013. Încă de la numirea ca arhitect şef interimar, Cosmin Andrei i-a transmis lui Alexandru Agavriloae ce aşteptări are de la acest serviciu important din cadrul Primăriei Botoşani, respectiv eliberarea la timp a documentelor solicitate de către botoşăneni şi un dialog constructiv şi civilizat cu aceştia.

Alexandru Agavriloae coordonează şi elaborarea Planului Urbanistic General al Municipiului Botoşani, document programatic pentru dezvoltarea oraşului.

Deja ai votat!