Şoc în sistemul sanitar. Un cunoscut medic a fost găsit spânzurat (video)

Unul dintre cei mai cunoscuţi şi apreciaţi medici ginecologi din judeţul Botoşani şi-a pus capăt zilelor, astăzi, într-un mod dramatic. Pensionat de aproape un deceniu, medicul Gheorghe Roşca a fost găsit marţi dimineaţă, fără suflare, în propria gospodărie.

Descoperirea macabră a fost făcută chiar de soţia medicului ginecolog, care plecase de dimineaţă de acasă pentru a face cumpărături. Atunci când s-a întors, femeia şi-a găsit partenerul de viaţă într-o anexă a gospodăriei fără suflare. În stare de şoc aceasta a sunat imediat la 112 pentru a cere ajutorul cadrelor medicale.

La faţa locului s-au deplasat o ambulanţă cu medic şi un echipaj al Inspectoratului Judeţean de Poliţie. Din păcate, însă, cadrele medicale nu au mai putut decât să constate decesul.

Vestea tragică i-a şocate pe toţi cei care l-au cunoscut pe medicul ginecolog. “Era un om extrem de erudit. Tot timpul avea o vorba bună pentru paciente şi pentru colegii lui. Este un adevărat şoc. Nu ne vine să credem”, a transmis medicul Maria Olaru.

„Ne era un om foarte drag. Un adevărat domn. A operat-o pe mama mea şi o consulta la cabinet privat şi nu îi lua bani niciodată, zicea lasă pentru fată la facultate”, a spus fiica unei paciente de-a regretatului medic.

În urmă cu câţiva ani Gheorghe Roşca s-a confruntat cu o formă de cancer din sfera digestivă, pe care a reuşit, însă să o învingă. Potrivit unor apropiaţi în ultima vreme medicul era depresiv. Acesta a lăsat şi două bilete de adio înainte de a-şi pune capăt zilelor.

 

Deja ai votat!