spot_img
miercuri, aprilie 24, 2024
AcasăLocal BTŞoc în sistemul sanitar. Un cunoscut medic a fost găsit spânzurat (video)

Şoc în sistemul sanitar. Un cunoscut medic a fost găsit spânzurat (video)

Unul dintre cei mai cunoscuţi şi apreciaţi medici ginecologi din judeţul Botoşani şi-a pus capăt zilelor, astăzi, într-un mod dramatic. Pensionat de aproape un deceniu, medicul Gheorghe Roşca a fost găsit marţi dimineaţă, fără suflare, în propria gospodărie.

Descoperirea macabră a fost făcută chiar de soţia medicului ginecolog, care plecase de dimineaţă de acasă pentru a face cumpărături. Atunci când s-a întors, femeia şi-a găsit partenerul de viaţă într-o anexă a gospodăriei fără suflare. În stare de şoc aceasta a sunat imediat la 112 pentru a cere ajutorul cadrelor medicale.

La faţa locului s-au deplasat o ambulanţă cu medic şi un echipaj al Inspectoratului Judeţean de Poliţie. Din păcate, însă, cadrele medicale nu au mai putut decât să constate decesul.

Vestea tragică i-a şocate pe toţi cei care l-au cunoscut pe medicul ginecolog. “Era un om extrem de erudit. Tot timpul avea o vorba bună pentru paciente şi pentru colegii lui. Este un adevărat şoc. Nu ne vine să credem”, a transmis medicul Maria Olaru.

„Ne era un om foarte drag. Un adevărat domn. A operat-o pe mama mea şi o consulta la cabinet privat şi nu îi lua bani niciodată, zicea lasă pentru fată la facultate”, a spus fiica unei paciente de-a regretatului medic.

În urmă cu câţiva ani Gheorghe Roşca s-a confruntat cu o formă de cancer din sfera digestivă, pe care a reuşit, însă să o învingă. Potrivit unor apropiaţi în ultima vreme medicul era depresiv. Acesta a lăsat şi două bilete de adio înainte de a-şi pune capăt zilelor.

 

Deja ai votat!
Botoșani
cer acoperit de nori
10.6 ° C
10.6 °
9.4 °
95 %
3.1kmh
100 %
mie
18 °
joi
20 °
vin
11 °
sâm
18 °
Dum
20 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

E bine să conduci verde cu mașina electrică, dar nu strică să fii și prevăzător.

EDITORIAL

Nu am idee câtă lume cunoaște pilda cu broscuța surdă și, de aceea, pentru a fi sigur că voi fi înțeles așa cum trebuie...

EPIGRAMA ZILEI

Foaie verde și-o sipică, Badea are ... leafa mică Dar spune la orișicare Că eu am ... poșeta mare! -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...