Crimă la o stână. Suspectul a fost trimis în judecată

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoșani au dispus trimiterea în judecată, în stare de arest preventiv, a unui bărbat de 43 de ani, din comuna Rădăuți Prut, care în urmă cu aproape două luni și-a ucis în bătaie concubina. Acuzat de violență în familie sub forma omorului și lovirii sau alte violențe, bărbatul, Liviu Nechita, va răspunde în fața magistraților pentru faptele comise.

Potrivit anchetatorilor, crima a avut loc după mai multe violențe în lanț. „S-a reținut că, în data de 29 aprilie 2021, în timp ce se aflau la o stână, inculpatul a lovit-o pe concubina sa, Marcela Vieriu, cu obiecte și mijloace contondente, cauzându-i multiple leziuni, care au dus la deces. Cu două zile înainte, inculpatul și-a lovit concubina cu pumnii și palmele peste față și corp, cauzându-i leziuni care, în caz de supraviețuire, ar fi necesitat 7-8 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare”, au precizat procurorii.

Totul s-ar fi petrecut pe fondul consumului exagerat de alcool, în timpul anchetei bărbatul nefiind în stare să spună ce anume a generat violențele. De altfel, lovită cu un leaț, dar și cu pumnii și cu picioarele, femeia căzuse într-o comă profundă și a fost găsită inconștientă de proprietarul stânei. Acesta a încercat să o transporte la spital, însă pe drum femeia a decedat. Cazul a ajuns în atenția polițiștilor, iar pe 1 mai a.c. bărbatul a fost arestat preventiv.

 

Deja ai votat!