Femeie accidentată de un septuagenar pe trecerea de pietoni

O femeie de 55 de ani a ajuns la spital după ce a fost lovită pe trecerea de pietoni de maşina unui bărbat de 73 de ani. Acesta este al doilea accident provocat de un septuagenar în aceste zile. Incidentul de marţi a avut loc în intersecţia din dreptul Colegiului „A.T. Laurian”. Şoferul se deplasa pe Bulevardul Mihai Eminescu, iar la intersecția cu Nicolae Iorga, a virat la stânga, moment în care a lovit o femeie, în vârstă de 55 de ani, care se angajase în traversarea străzii pe trecerea de pietoni.

Martorii au sunat la 112, la faţa locului ajungând un echipaj de la Ambulanţă şi unul de Poliţie. Cadrele medicale i-au acordat femeii primul ajutor, după care au transportat-o la Urgenţe. „Pacienta prezenta o serie de contuzii şi escoriaţii la nivelul membrelor inferioare. Starea era stabilă”, a precizat un asistent din cadrul UPU-SMURD.

Poliţiştii au demarat o anchetă pentru a stabili cu exactitate cauzele producerii accidentului. „Conducătorul auto a fost supus testării cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. A fost întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă”, a precizat Delia Nenişcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Botoşani.

Accidentul vine la doar câteva zile după ce un bărbat de 79 de ani, din Vorona, a provocat un accident grav la intersecția drumului din localitatea de reşedinţă, cu cel care duce spre Tudora. Victimă a fost tot el, bărbatul ajungând la spital cu mai multe traumatisme, după ce nu a acordat prioritate unui camion.

Deja ai votat!