Sute de locuri de muncă vacante în județ

Botoşănenii care se află în căutarea unui loc de muncă au în această săptămână la dispoziţie peste 800 de slujbe. Astfel, potrivit listei publicată de Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de muncă (AJOFM) în judeţ sunt 854 de slujbe vacante. Acestea sunt atât în mediul privat cât și în sistemul bugetar și sunt oferte atât pentru cei cu studii superioare cât şi pentru cei cu studii medii.

Inspectoratul Teritorial de Muncă caută consilier administrație publică, departamentul de informatică. Cei interesați trebuie să studii superioare în domeniul informatică, calculatoare și tehnologia informatică  electronică și telecomunicații, cibernetică și statistică sau informatică economică. De asemenea, trebuie să aibă experiență de șapte ani.

Si Direcția de Asistență Socială, Dorohoi caută consilier administrație publică. Persoanele interesate trebuie să aibă studii superioare în domeniul asistență socială, iar salariul este în valoare de 3.615 lei.

Printre ofertele de muncă cele mai multe sunt în domeniul construcțiilor. Astfel, se caută zidar, zidar-rosar tencuitor, zugrav, fierar betonist, dulgher sau faianțar.

lista locurilor de muncă

Deja ai votat!