miercuri, iulie 6, 2022
AcasăLocalCosmin Andrei vrea încă un şef la Poliţia Locală

Cosmin Andrei vrea încă un şef la Poliţia Locală

Primarul Cosmin Andrei îşi doreşte ca Poliţia Locală să aibă şi director adjunct. Edilul a iniţiat un proiect de hotărâre vizând modificarea organigramei acestei instituţii, care va fi dezbătut de consilierii municipali în şedinţa ordinară din 30 iunie.

Propun consilierilor aprobarea modificării organigramei de la Poliția Locală pentru a introduce un post de director adjunct, pentru că îmi doresc împărțirea activității de la Poliția Locală pe două mari ramuri, pe care le consider importante pentru municipiul Botoșani. Unul se referă la ordinea publică cu tot ceea ce se întâmplă în Centrul Istoric cu precădere și cel de-al doilea pentru coordonarea serviciului rutier, iar fiecare dintre cei doi directori să coordoneze unul dintre aceste aspecte, pentru rezultate mai bune”, a declarat Cosmin Andrei.

Edilul a adăugat că mai sunt şi celelalte servicii care vor fi împărţite între cei doi directori cum ar fi disciplina în construcţii, unde s-au aplicat foarte multe sancţiuni pentru lucrări fără autorizaţie, serviciul de protecţia mediului şi activitatea de comerţ. Cosmin Andrei a mai spus că propunerea pe care a făcut-o se materializează prin transformarea unui post vacant.

Numărul de poliţişti de la Poliţia Locală este în acord cu numărul cetăţenilor şi cu decizia pe care o transmite Prefectura, la începutul fiecărui an”, a adăugat Cosmin Andrei.

Primarul nu a dorit să spună pe cine are în vedere pentru acest post 

Întrebat dacă s-a gândit la persoana care să fie numită director adjunct, edilul a răspuns că o va anunţa „la momentul potrivit”.

Rămâne de văzut cum vor vota consilierii municipali acest proiect, ştiut fiind faptul că şi în mandatul primarului Ovidiu Portariuc a existat un demers similar, care nu a avut finalitatea dorită de edil. Proiectul de hotărâre a fost supus de două ori dezbaterii consilierilor municipali, însă de fiecare dată a fost respins. Ovidiu Portariuc declara atunci că doreşte încă un şef la Poliţia Locală pentru eficientizarea activităţii.

Deja ai votat!
Botoșani
cer acoperit de nori
23.6 ° C
23.6 °
21.7 °
66 %
1.5kmh
99 %
mie
32 °
joi
26 °
vin
29 °
sâm
22 °
Dum
22 °
RON - Română (nou) leu
EUR
4,9446

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

După ce se repară se sparge din nou, cam în două zile. Dacă tot s-au învățat șoferii cu  traseul.

EDITORIAL

S-au afișat rezultatele finale. Și la Evaluarea Națională, și la Bacalaureat. Și cu ocazia asta am putut constata că ministrul Educației este specialist în...

EPIGRAMA ZILEI

Prețurile post covid S-au suit toate-n rapid Numai contul meu bancar N-a prins loc nici în marfar... -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...