Produs pentru copii retras de pe piaţă de un hipermarket din Botoşani

Un cunoscut lanț de supermarketuri a făcut un anunț care îi vizează pe toți clienții care i-au trecut pragul. Astfel, Kaufland a anunțat miercuri că retrage de la vânzare un leagăn pentru copii. Acest produs, Leagăn pentru copii 3 In 1, a fost comercializat în perioada 6 martie 2017-26 august 2020, iar cei care au achiziționat produsul vor primi în magazine contravaloarea acestuia.

„În anumite circumstanțe, la produsul menționat, clemele de prindere ale piesei din mijloc se pot rupe (a se vedea marcajele din fotografia articolului), existând astfel posibilitatea de accidentare a copilului (6 – 36 luni). Pentru a proteja siguranța consumatorilor, Kaufland a reacționat și a retras de la comercializare produsul respectiv.

Clienții care au achiziționat produsul sunt rugați să acorde atenție informării și să nu îl mai utilizeze. Ei se pot prezenta în orice magazin Kaufland pentru a-l returna și vor primi contravaloarea sa, fără a mai fi necesară prezentarea bonului fiscal”, se arată într-un comunicat de presă transmis de Kaufland.

Deja ai votat!