Schimbare de director la societatea Modern Calor

Societatea Modern Calor are de ieri, 23 iunie, un nou director. Întrunit pe 23 iunie, în prima şedinţă, noul Consiliu de Administraţie al Modern Calor l-a numit în această funcţie pe Bogdan Cătălin Varasciuc.

Noul director al societăţii de termoficare a lucrat până acum la Primăria Curteşti. „Această numire este cu caracter provizoriu, până la organizarea unui concurs. Până atunci, îi urăm bun venit noului nostru coleg și îi urăm mult succes. Ținem să îi mulțumim și domnului Florin Sandu pentru toată activitatea pe care a desfășurat-o în fruntea societății subordonate Consiliului Local”, a declarat primarul Cosmin Andrei. Fostul director Florin Sandu va lucra în cadrul Departamentului comercial al Modern Calor.

La şedinţa de ieri au participat membrii Consiliului de Administraţie, respectiv Doru Burlacu, Doru Florentin Nechifor, Doru Constantin, Simion Drelciuc, Viorica Andronachi, dar şi consilierii municipali Gabriel Tanasă şi Marius Buliga, reprezentanţii Consiliului Municipal în Adunarea Generală a Acţionarilor de la Modern Calor.

Noul director a fost propus de către Simion Drelciuc

Simion Drelciuc, fost director al Urban Serv, a fost cel care l-a propus director pe Bogdan Cătălin Varasciuc. „Noi toţi membrii CA-ului am primit câte un CV. Noul director este numit pentru o perioadă de două luni, urmând ca în această perioadă să se facă procedura de concurs printr-o firmă specializată în recrutare de personal. S-a făcut achiziţie publică, s-a încheiat un contract cu o firmă de resurse umane din Bucureşti. În şedinţa următoare de CA vom aproba criteriile de participare la concurs”, a declarat Viorica Andronachi.

Aceasta a adăugat că Bogdan Cătălin Varasciuc este economist şi a lucrat în mai multe locuri, inclusiv la societatea de termoficare. „Mă bucur că noul director este tânăr. Este şi rândul tinerilor să ocupe posturi importante, dar în acelaşi timp va trebui să şi confirme”, a mai spus Viorica Andronachi.

Deja ai votat!