Ziua Iei, sărbătorită printr-un spectacol susținut de „Rapsozii Botoșanilor” (video)

Joi, 24 iunie, de Ziua Universală a Iei, Orchestra „Rapsozii Botoșanilor” a susținut un spectacol de excepție. Cu acest prilej, sute de botoșăneni s-au adunat pe Pietonalul Unirii – Esplanada Muzeului Județean, pentru a-i asculta, admira și aplauda pe artiștii de muzică populară.

În cadrul spectacolului „Purtăm Ie cu mândrie”, au evoluat soliștii Dan Doboș, Elena Mândrescu, Alina Huțu, Constantin Petrescu, Petronela Rusu, Loredana Călin, dar și tinerii Teodor Gireadă, Sabrina Aiacoboaie, Codruț Știrbu, Patrik Petrescu, Ella Pădureț și Teodora Grumeza. De asemenea, au evoluat și soliștii instrumentiști Marin Alexandru Todirel (clarinet), Ștefan Anton Mitică (instrumente populare), Ionuț Scripcariu (trompetă). Conducerea artistică a fost realizată de maestrul Ioan Cobâlă, iar dirijor a fost Ion Oloieru.

„Mulțumim publicului pentru aplauze și pentru efortul făcut de a fi alături de noi la aproape 30°Celsius. Faptul că oamenii ne apreciază, pentru noi, ca artiști, înseamnă enorm. Mulțumesc Orchestrei, dirijorului Ion Oloieru pentru profesionalism și tuturor artiștilor care au evoluat pe scenă. Sper din suflet să fie un nou început pentru <Rapsozii Botoșanilor>”, a declarat Dan Doboș, managerul Orchestrei „Rapsozii Botoșanilor”.

Deja ai votat!