Activitate pentru sprijinul persoanelor cu dizabilități organizată la Darabani (video)

Asociația „Exploratori pentru viitor” din Darabani, cu sprijinul primăriei orașului, vor organiza o activitate în perioada 27-30 iunie, cu scopul de a strânge fonduri pentru achiziționarea unei mașini speciale, dotată cu rampă, pentru a facilita mobilitatea persoanelor cu dizabilități.

Acțiunea presupune desfășurarea unui târg de meșteșuguri, intitulat EXPLO TÂRG, care va avea loc în Parcul Central. În cadrul activității, vor fi oferite spre vânzare pe bază de donații, diferite obiecte confecționate manual de copiii din Darabani și zonele limitrofe.

„Vor fi vândute tablouri și picturi, aranjamente florale, flori uscate, unele sunt de pus pe masă, altele de pus pe perete, bărcuțe din scoici, coșulețe împletite, în general decorațiuni. Am transformat casa într-un atelier unde copiii au realizat aceste decorațiuni”, a declarat Otilia David, reprezentantul asociației.

Organizatorii îşi propun să adune aproximativ 10.000 de euro. „Orice donație din partea noastră este binevenită. O mobilizare puternică din partea noastră va face mult bine oamenilor dragi care nu au posibilitatea să se deplaseze fără ajutor. Vă așteptăm în număr cât mai mare!”, a declarat primarul orașului Mihai-Alin Gîrbaci.

Deja ai votat!