Răzbunare cu foc la Vorniceni. Flăcări uriașe în miez de noapte (video)

Casa și anexa unei familii din comuna Vorniceni au fost distruse, în noaptea de vineri spre sâmbătă (n.r. 25 spre 26 iunie a.c.), în urma unui incendiu provocat intenționat. Când s-a produs evenimentul, nu era nimeni acasă, iar flăcările s-au extins cu repeziciune. Alarma s-a dat puțin înainte de ora 4. când vecinii au văzut flăcarile și au cerut ajutor de la pompieri.

„La fața locului s-au deplasat trei echipaje din cadrul Gărzii de Intervenție Săveni și Detașamentului de Pompieri Dorohoi, cu trei autospeciale de stingere cu apă și spumă. Aceștia au constatat faptul că atât casa, cât și anexa, erau cuprinse în totalitate de flăcări și au acționat astfel încât flăcările să nu se extindă la o altă casă și un grajd de animale din aceeași gospodărie”, a arătat Dorina Lupu, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență.

Pentru stingerea incendiului și înlăturarea efectelor au intervenit 11 pompieri militari, mai bine de cinci ore. Din cauza căldurii degajate, s-au deteriorat o parte din geamurile și ușile celeilalte locuințe din curte. Cauza probabilă a incendiului a fost stabilită ca fiind acțiunea intenționată. Cazul a intrat în atenția polițiștilor.

 

Deja ai votat!