Angajări la Orchestra „Rapsozii Botoșanilor”

Orchestra populară „Rapsozii Botoșanilor” au disponibile două posturi de soliști vocali pentru o perioadă nedeterminată. Cei interesați pot depune dosarele până miercuri, 7 iulie, ora 16.00, la sediul orchestrei, din Strada Unirii, numărul 10.

Instituția culturală organizează un concurs de recrutare care se va desfășura pe două etape. Mai exact, proba practică va avea loc sâmbătă, 17 iulie, începând cu ora 9.00, iar marți, 20 iulie, se va desfășura interviul, începând cu ora 10.00. Ambele probe vor avea loc la sediul instituției.

Persoanele interesate trebuie să îndeplinească o serie de condiții. Mai exact, trebuie să aibă studii superioare, gradul II, experiență de șase luni, trebuie să fie absolvent cu diplomă de licență a unei instituții de învățământ superior în domeniul muzical și să posede abilități de asimilare și interpretare a repertoriului local, regional și național.

Pentru informații suplimentare, cei interesați pot accesa linkul  http://posturi.gov.ro/post/solist-vocal-ii-orchestra-populara-rapsozii-botosanilor-judetul-botosani/, dar pot obținute informații și direct de la sediul orchestrei „Rapsozii Botoșanilor”.

Deja ai votat!