Bărbat accidentat grav pe trecerea de pietoni (video)

Un bărbat, în vârstă de 75 de ani, a fost transportat în stare gravă la spital după ce a fost accidentat pe trecerea de pietoni. Incidentul a avut loc luni dimineaţă, pe o trecere de pietoni de pe Calea Naţională, în apropiere de sediul E.On. Victima încerca să traverseze strada, moment în care o autoutilitară condusă de un bărbat de 62 de ani, din Botoşani, l-a lovit în plin.

Şoferul a oprit mai întâi, a verificat starea pietonului, întins pe asfalt, într-o baltă de sânge, după care a părăsit locul accidentului. Ulterior, după câteva minute acesta s-a întors şi a fost verificat de poliţişti cu aparatul etilotest. Rezultatul a fost zero.

Victima a fost luată de un echipaj cu medic al Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SJA) şi transportată la Urgenţe. “Pacientul a fost preluat în stare de conştienţă, policontuzionat prin accident rutier. Prezenta un traumatism cranio facial şi o plagă sângerândă mandibulară. A fost transportat la Urgenţe pentru mai multe investigaţii”, a precizat medicul Eduard Gurau, din cadrul SJA Botoşani.

Deja ai votat!