Bărbat în stare gravă după ce a căzut de pe motocultor (video)

Un bărbat, în vârstă de 50 de ani, din Botoşani, a ajuns în stare gravă la spital, după un accident mai puţin obişnuit. Originar din Flămânzi, bărbatul se afla sâmbătă la ghidonul unui motocultor, cu care voia să meargă într-o grădină, la câteva sute de metri distanţă de gospodăria lui, pentru a lucra pământul. Aflat în stare de ebrietate, însă, bărbatul şi-a pierdut echilibrul când a ieşit pe drumul din faţa casei. Acesta nu a putut rămâne în scaunul utilajului pe care îl conducea şi a căzut.

Roata din dreapta i-a trecut la câţiva centimetri de cap, însă chiar şi aşa, în cădere bărbatul s-a lovit foarte rău la cap. Acesta a rămas inconştient, într-o baltă de sânge, sub privirile speriate ale vecinilor. Oamenii au sunat la 112, la faţa locului ajungând o ambulanţă cu medic, care l-a preluat pe bărbat şi l-a transportat la Urgenţe.

„Pacientul prezenta un traumatism cranian, cu otoragie, adică sângerare la nivelul urechii. Asta poate însemna o leziune importantă la nivel cranian”, a precizat medicul Andreea Stărică, din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Botoşani.

Bărbatul a fost internat în Spitalul Judeţean, urmând ca medicii specialişti să decidă dacă se impune trimiterea lui la Iaşi, la Spitalul de Neurochirurgie.

Pentru că a avut loc pe un drum public, incidentul este anchetat şi de poliţişti, ca fiind un accident rutier.

Deja ai votat!