Spectacole pentru copii și tineri la Teatrul „Vasilache”

Două spectacole dedicate copiilor şi tinerilor din județ vor avea loc în acest sfârșit de săptămână la Teatrul pentru Copii și Tineret „Vasilache”. Astfel, joi, 1 iulie, dar și vineri 2 iulie, începând cu ora 18.00, cei mici vor putea viziona piesa „Rățușca cea urâtă”. De asemenea, spectacolul poate fi vizionat și sâmbătă, 3 iulie, dar și duminică, 4 iulie, începând cu ora 11.00.

Regia artistică a piesei este realizată de Valentin Dobrescu, scenografia îi aparţine lui Mihai Pastramagiu, iar muzica este compusă de Cristian Lungu. Din distribuția piesei fac parte actorii Florin Iftode, Alin Gheorghiu, Renata Voloșcu, Andrei Iurescu și Andrei Bordianu.

Spectacolul se adresează copiilor cu vârsta peste trei ani, iar prețul unui bilet este de 12 lei.

„Copiii stau în camera lor”, spectacol dedicat tinerilor

Tinerii din județ sunt așteptați sâmbătă, 3 iulie, de la ora 18.00 să vizioneze spectacolul „Copiii stau în camera lor”, adaptare după Natasa Tanská. Spectacolul va fi prezentat în cadrul Studioului de Teatru pentru Tineret.

Regia artistică aparține lui Lenuş – Teodora Moraru, scenografia lui Gelu Rîşca, iar muzica aparține lui Toma Rîşca. Din distribuţie fac parte actorii Irina Mititelu şi Denisa Dutcovschi.

Prețul unui bilet este de 15 lei.

„Biletele sunt puse în vânzare în ziua şi la locul desfăşurării spectacolului. Intrarea la spectacol se face cu o oră înaintea începerii acestuia. Nu se fac rezervări la spectacolele organizate la sediu, locurile se alocă în ordinea sosirii spectatorilor, respectiv a intrării acestora în sală. Vă rugăm să citiţi regulamentul cu măsurile ce se impun a fi respectate la spectacole!”, transmit reprezentanţii teatrului.

Deja ai votat!