Sute de locuri de muncă vacante în județ

Și în această săptămână botoșănenii care sunt în căutarea unui loc de muncă au la dispoziție peste 900 de slujbe. Astfel, potrivit listei publicată de Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de muncă (AJOFM) în judeţ sunt 915 slujbe vacante.

Acestea sunt atât în mediul privat cât și în sistemul bugetar și sunt oferte atât pentru cei cu studii superioare cât şi pentru cei cu studii medii.

Spitalul Județean de Urgență Mavromati, caută asistent medical generalist. Persoanele interesate trebuie să aibă studii postliceale, iar salariul oferit pentru această slujbă este de 3.750 de lei. De asemenea, și Direcția de Asistență Socială, Dorohoi, caută consilier administrație publică. Cei interesați trebuie să aibă studii de specialitate, iar salariul oferit este de 3.615 lei.

Și Casa Județeană de Pensii caută inspector de specialitate în administrație publică. Persoanele interesate trebuie să aibă studii în contabilitate, economie și finanțe, dar și experiență de minimum șapte ani. Salariul oferit este de 5.676 de lei.

Printre ofertele de muncă se află și cele de bucătar, ospătar, pizzar, barman, dar sunt și multe oferte de slujbe în domeniul construcțiilor, cum ar fi cea de zidar, fierar-betonist, dulgher, faianțar sau zugrav.

Lista locurilor de muncă.

Deja ai votat!