Teribiliști scoși din trafic de polițiști. Unul mergea în zig-zag cu mașina

Inconștiență maximă din partea a doi tineri, care au plecat la drum cu mașinile cu toate că nu aveau permis de conducere. Cei doi teribiliști au fost prinși marți, 29 iunie a.c., în urma unor controale în trafic.

Acționând pe DN 29 D, în localitatea Trușești, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit pentru control un autoturism condus de un tânăr de 19 ani, din aceeași localitate. În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au descoperit că cel de la volan nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. La scurt timp și polițiștii din cadrul Postului de Poliție Curtești au oprit pentru control, în comuna Corni, un autoturism care avea o deplasare sinuoasă, condus de un tânăr de 18 ani, din localitate. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că acesta nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

În ambele cazuri teribiliștii s-au ales cu câte un dosar penal pentru conducere fără permis, la finalul anchetelor urmând să fie trimiși în judecată.

 

Deja ai votat!