Accident grav în intersecţia morţii la Roşiori (video)

Un grav accident rutier a avut loc joi în „intersecţia morţii” de la Roşiori. Un autoturism marca Volkswagen Touran, cu numere de Italia, venea dinspre Costeşti spre Roşiori, şi, după ce nu i-a acordat prioritate, a intrat în coliziune cu un bus marca Mercedes care mergea dinspre Botoşani spre Săveni. Volkswagenul a fost lovit în plin de Mercedes în partea din dreapta, iar în urma impactului violent a ajuns în curtea unei firme.

În urma coliziunii dintre cele două autoturisme cei doi şoferi au fost răniţi.

În urma unui apel la 112, la faţa locului au ajuns mai multe echipaje de pompieri, descarcerare, Smurd şi poliţişti. Cei doi şoferi, în vârstă de 26 de ani, cel din Touran şi respectiv 23 de ani cel din dubă, au primit îngrijiri medicale la faţa locului, după care au fost transportaţi la spital. „La locul intervenţiei am găsit două victime din accident rutier, doi bărbaţi în vârstă de 23 şi respectiv 26 de ani.  Acestea prezentau multiple escoriaţii, contuzii la nivelul membrelor inferioare şi superioare şi escoriaţii la nivelul feţei. După evaluare victimele au fost transporate la Spitalul Judeţean pentru investigaţii suplimetare. Impactul a fost extrem de violent şi, paradoxal, victimele aveau leziuni minore”, a declarat Dănuţ Panaitescu, medic specialist în medicina de urgenţă din cadrul UPU SMURD.

Poliţiştii care au ajuns la faţa locului au demarat o anchetă pentru a stabili circumstanţele producerii accidentului. „Şoferul autoturismului Volkswagen Touran ce se deplasa pe drumul judeţean dinspre Costeşti, la intersecţia cu drumul naţional, nu a acordat prioritate unui microbiz ce se deplasa către Săveni şi a intrat în coliziune laterală cu acesta. Ambele autovehicule s-au răsturant în afara părţii carosabile. Din accident au rezultat doua victime”, a declarat Ionuț Apostol, din cadrul Serviciului Poliție Rutieră Botoșani.

Deja ai votat!