Trei copile din Bucecea căutate cu poliția. Au plecat de acasă de dimineață

Polițiștii botoșăneni cer sprijinul populației pentru localizarea a trei copile din orașul Bucecea, care au plecat de acasă astăzi dimineață (n.r. – joi, 1 iulie a.c.) și nu au revenit. În vârstă de 11, 12 și 14 ani, fetele ar fi plecat împreună, însă nu se cunoaște destinația acestora.

Andreea Iuliana Fandache, în vârstă de 14 ani, are 1,65 m înălțime, ochii căprui, păr blond lung. La momentul plecării purta pantaloni lungi de culoare neagră, hanorac roz.

 

 

 

 

 

 

Andreea Alexandra Cordureanu, în vârstă de 11 ani, are 1,50 m înălțime, ochii căprui, păr brunet lung. La momentul plecării purta un tricou de culoare neagră și pantaloni scurți albaștri.

 

 

 

Alina Mihaela Hancea, de 12 ani, are 1,60 m înălțime, ochii căprui, păr șaten lung. La momentul plecării purta pantaloni scurți albaștri și un maieu de culoare albă.

 

 

„Cetățenii care dețin informații cu privire la aceste persoane sunt rugați să apeleze 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție”, a adăugat Delia Nenișcu, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean.

UPDATE

După numai câteva ore de la declanșarea căutărilor, fetele au fost identificate în municipiul Botoșani. „Din verificările efectuate până în acest moment nu rezultă că acestea ar fi fost victimele vreunei infracțiuni în perioada în care au lipsit de la domiciliu. Față de acestea a fost luată măsura internării într-un centru de primire a copilului în regim de urgență”, a arătat Delia Nenișcu, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Poliţie Județean.

 

Deja ai votat!